Siirry sisältöön

Kaikesta blogeihin

16 maaliskuun, 2009

Ihmiset kirjoittaa näköjään blogeihin ihan mistä tahansa ja isosta tai pienestä asiasta. Joku saattaa havaita, että ei ole ostanut jauhelihaa lähes vuoteen, miettii onko eläminen kallista tai yksinkertaisesti vain murjottaa, koska lempikirjat on loppumassa. Aina on myös hyvä pohtia TV-lupamaksua, kansanedustajien poissaoloja Lex Nokia -äänestyksessä tai oman bloginsa kävijämäärää.

Jokseenkin rohkean mielenkiintoinen kirjoitus löytyy siitä, kuinka mainostoimistot tuhlaavat asiakkaidensa rahoja. Osuvasti ensimmäinen blogin kommentti tuleekin kyseisestä mainostoimistosta, jota kirjoituksessa käsitellään.

Harmillisen hankalaa on vain löytää ne itseään kiinnostavat kirjoitukset. Toisia saattaa kasvisruoka kiinnostaa paljonkin, mutta toisia ei sitten yhtään. Blogilista kertoo tänään

”Listalla on 21 703 blogia. Tänään 4012 uutta blogikirjoitusta, 37 uutta blogia ja 39 uutta käyttäjää.”

Äkkiseltään voisi arvioida, että toki kaikki blogit eivät ole Blogilistalla ja myös vuorokauttakin on tässä vaiheessa useita tunteja vielä jäljellä. Useita tuhansia kirjoituksia siis tulee tarjolle joka päivä. Puhumattakaan, jos vaikka mukaan otetaan englanninkieltä osaaville tyrkylle tulvivat kirjoitukset.

Jos kaikki säästetään, kuinka paljon on blogeissa tekstejä, kuvia ja mielipiteitä vaikkapa 20 vuoden kuluttua? Mihin kaikki nämä kirjoitukset vielä joutuvat?

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: